Menu
Geen producten gevonden

» Lei-Appel 'Elstar' - Scherm

Lei-Appel 'Elstar' - Scherm

Product informatie

Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: September - Oktober
Geleverde stam hoogte: 50 cm.
Afmetingen rek (b x h): 120 x 180 cm.
Totale hoogte leiboom: 230 cm.
Product-serie: Scherm-serie
Vruchtdragend: Ja

Lei-Malus domestica 'Elstar' of Lei-Appel - Informatie:
Creëer een scherm van fruit in uw tuin met deze lei-appel 'Elstar'. In mei vrolijkt deze appelboom uw tuin op met roze-witte bloesem. De 'Elstar' appelboom is een zelfbestuivende appelboom dus u hoeft geen andere appelboom in uw tuin te plaatsen om appels te krijgen. De Elstar appel heeft een zoetzure smaak en kunt u plukken in oktober.

Deze Lei-scherm uitvoering kan worden gebruikt om kamers in uw tuin te creëeren, een muur of schutting te camoufleren of juist om het zicht af te blokken vanaf de straatzijde. De boom heeft een korte stam van 50 centimeter met daarboven een scherm van 120 x 180 centimeter. Het frame kan worden vergroot door parallel extra bamboestokken aan te binden. U kunt de kluit van de boom tegen de schutting aan plaatsen maar bij voorkeur plaatst u de stam op een afstand van minimaal 40 à 50 centimeter.

Snoei en onderhoud:
Een leiboom dient minimaal eenmalig per jaar gesnoeid te worden. Deze lei-appel 'Elstar' wordt het beste gesnoeid in de periode rond eind juni, begin juli. U kunt de lei-appel het beste snoeien met een snoeischaar. Snoei daarbij de zijtakken deels terug. De boom zal het snoeien opnieuw uitlopen en een dichter netwerk van takken vormen. Op die manier krijgt de lei-veldesdoorn een steeds dichtere structuur. Geef indien nodig extra voeding in het voorjaar of de zomer; bij voorkeur met een organische meststof zoals Culterra.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Appel 'Elstar' klik hier!De Lei-Appel 'Elstar' - Scherm | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.