Malus domestica 'Jonagold' - dubbele U-vorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Door ons geleverde hoogte: 130 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Benoni, Discovery, Elstar, James Grieve, Laxton Superb
Pluktijd: Oktober
Afmetingen rek (b x h): 100 x 130 cm
Beschrijving

Malus domestica 'Jonagold' of Handappel - Informatie:
Malus domestica 'Jonagold' draagt een geelrode appel, met een lekkere, friszoete smaak. Wanneer er in de tuin niet genoeg ruimte is voor een volle boom, dan is de dubbele U-vorm van Malus domestica 'Jonagold' een mogelijkheid. De speciale vorm van deze tuinplant is werkelijk iets bijzonders. De beste standplaats voor dubbele U-vorm van deze Handappel is een zonnige of halfschaduwrijke plek: tegen een muur of schutting op het zuiden bijvoorbeeld. In het voorjaar siert eerst de rozewitte bloesem de muur, daarna volgt het blad en in de herfst gaat u appels oogsten.

 

Snoei en onderhoud:

De dubbele U-vorm gekweekte Handappel heeft vier verticaal geleide hoofdtakken. U kunt die vier verticale hoofdtakken door laten groeien. Als ze de hoogte hebben bereikt die u wenst, knipt u de toppen op die hoogte af. Het snoeien kan het hele jaar door. Knip takjes die elk jaar uit de vertikale hoofdtakken groeien op 10 cm van de hoofdtak af. De takjes van 10 cm worden na verloop van tijd dikker en in de loop der jaren verschijnen de bloemen, waaruit de vruchten groeien.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Malus domestica 'Jonagold' - dubbele U-vorm | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.