» Malus domestica 'Rode van Boskoop' - dubbele U-vorm

Malus domestica 'Rode van Boskoop' - dubbele U-vorm

Product informatie

Nederlandse naam: Moesappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Door ons geleverde hoogte: 130 cm
Bestuivers: Niet zelfbestuivend, Cox Orange Pippin, Discovery, Elstar, James Grieve, Laxton Superb, Summerred
Pluktijd: September - Oktober
Afmetingen rek (b x h): 100 x 130 cm

Malus domestica 'Rode van Boskoop' of Moesappel - Informatie
Malus domestica 'Rode Boskoop' heeft een bruinrode vrucht. Het is een van de beste appels voor appelmoes of appeltaart. Wanneer er niet genoeg ruimte is voor een gewone boom, kan de dubbel U-vormige Moesappel een oplossing zijn. Daarbij is deze tuinplant werkelijk iets bijzonders. De beste standplaats voor Malus domestica 'Rode van Boskoop' - dubbele U-vorm is een zonnige of halfschaduwrijke plek: tegen een muur of schutting op het zuiden bijvoorbeeld. In het voorjaar siert eerst de rozewitte bloesem de muur, dan volgt het blad en in de herfst gaat u appels oogsten.

 

Snoei en onderhoud:

De dubbele U-vorm gekweekte Moesappel heeft vier verticaal geleide hoofdtakken. U kunt de vier verticale hoofdtakken door laten groeien. Als ze de hoogte hebben bereikt die u wenst, knipt u de toppen op die hoogte af. Het snoeien kan het hele jaar door en gaat als volgt: knip takjes die elk jaar uit de vertikale hoofdtakken groeien op 10 cm van de hoofdtak af. De takjes van 10 cm worden na verloop van tijd dikker en in de loop der jaren verschijnen de bloemen, waaruit de vruchten groeien.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Malus domestica 'Rode van Boskoop' - dubbele U-vorm | Moesappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.