Informatie over rode van boskoop

Een Rode van Boskoop appelboom

Een Rode van Boskoop is een appelboom die bloeit in de maanden April en Mei. De bloesem is wit-roze van kleur en de appels zijn ideaal om appelmoes of appelsap van te maken. Deze Rode van Boskoop is niet zelf bestuivend en heeft dus een andere appelboom in de buurt nodig om appels te kunnen vormen. Kijk bij de verschillende appelbomen welke soort hier geschikt voor is. De Rode van Boskoop appel staat ook wel bekend als rode Goudreinet en heeft een opvallende bruinrode kleur. Een plekje in de zon is voor de Rode van Boskoop appelboom ideaal. Zo worden de appels sneller rijp en komt de zachtzure smaak goed tot zijn recht.

Welke vormen heeft een Rode van Boskoop?

Net zoals bijna alle appelboompjes wordt een Rode van Boskoop gekweekt op een bestaande stam. Door deze methode toe te passen, is de Malus domestica Rode Boskoop te krijgen in verschillende stamhoogtes en zijn er ook lagere formaten die in een kleine tuin of zelfs op het balkon in een grote pot of bak kunnen groeien. Een oude Rode van Boskoop die gebruikt is in een Goudreinet kwekerij kan met zijn grillige vormen en weelderige bloesem een echte eye-catcher in uw tuin worden. Zelfs op een smal gedeelte van uw tuin kan een Rode van Boskoop groeien door een U-vorm of dubbele U-vorm aan te planten.

Rode van Boskoop kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Interesse in een Rode van Boskoop in uw tuin, maar heeft u geen tijd of mogelijkheid om naar een tuincentrum te rijden dan is het ideaal om te bestellen op de webshop van Tuinplantenwinkel.nl. Hier vindt u duidelijke uitleg over alle varianten van de Malus domestica Rode Boskoop en kunt u thuis op de bank de meest passende boom uitzoeken. Deze komen we dan zelf bij u thuis afleveren, omdat we dan zeker weten dat deze Rode van Boskoop van ons plantencentrum tot in uw tuin de benodigde verzorging krijgt. Vooral de laagstam, halfstam en hoogstam zijn populaire bomen waar bij de juiste manier van aanplanten al snel Goudreinetten aan zullen groeien. Zeker wanneer u onze snoeitips opvolgt. U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons grote assortiment aan Fruitbomen en andere Bomen te komen bekijken op ons bomencentrum.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.