Malus TRIO 'Elstar', 'Jonagold' & 'Rode Boskoop'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Appel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm
Bestuivers: Bestuift elkaar
Pluktijd: September - Oktober
Beschrijving

Malus TRIO 'Elstar', 'Jonagold' & 'Rode Boskoop' of Handappel TRIO - Informatie
Wanneer er geen ruimte is voor gewone fruitbomen, is de  Malus TRIO 'Elstar', 'Jonagold' & 'Rode Boskoop' een hele mooie oplossing om toch te kunnen genieten van eigen gekweekt fruit! Het mooiste van deze tuinplant is, dat er drie appelrassen aan één plant groeien! Deze drie rassen zijn zo gekozen dat ze elkaar bestuiven. Een Handappel TRIO heeft maar weinig ruimte nodig. Deze tuinplant heeft drie schuin naar boven geleide hoofdtakken. Elke hoofdtak is een appelsoort. U kunt deze drie hoofdtakken verlengen door de toppen door te laten groeien. Knip de toppen af wanneer ze de hoogte hebben bereikt die u voor ogen heeft.

 

Onderhoud en snoei:

Appel TRIO 'Elstar', 'Jonagold' & 'Rode Boskoop' staat het beste op een zonnige plek tegen bijvoorbeeld een muur of een schutting. Hoe zonniger, hoe beter de vruchten rijpen. Deze fruitboom  is makkelijk te snoeien. Vanuit de drie hoofdtakken zullen elk jaar nieuwe takjes groeien. Knip deze takjes op 10 cm van de hoofdtak terug. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten. Het snoeien kunt u door het jaar heen doen.
Met de Handappel TRIO heeft u alle smaken bijeen: 'Elstar' is zoet,  'Jonagold' zachtzuur; 'Rode Boskoop' is een zure moesappel, die ook veel gebruikt wordt voor het bakken van taarten.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Malus TRIO 'Elstar', 'Jonagold' & 'Rode Boskoop' | Appel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.