» Lonicera henryi 'Copper Beauty'

Lonicera henryi 'Copper Beauty'

Product informatie

Nederlandse naam: Groenblijvende kamperfoelie
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm

Lonicera henryi 'Copper Beauty' of Groenblijvende kamperfoelie - Informatie:

Deze variant van de Klimmende Lonicera-familie is groenblijvend. De glanzende donkergroene bladeren blijven in de winter (mits het niet te hard vriest) aan de plant zitten. Daarnaast geeft deze Lonicera henryi 'Copper Beauty' gele bloemen. Dit is het grootste verschil ten opzichte van de originele soort. Van nature groeit de kamperfoelie in bosranden. Hij is dan beschut tegen de felle en hete middagzon. Deze klimplant is niet zelfhechtend. Hij heeft bij het klimmen dus hulp nodig van bijvoorbeeld een gaaswerk of een paar (staal) draden.

 

Standplaats:

bij voorkeur staat deze Lonicera henryi 'Copper Beauty' op een plek in de halfschaduw tot schaduw. Een paar uur zon is prima, maar probeer de hete middagzon te vermijden. Ook de voet van de plant kan het beste beschut tegen de zon staan. U kunt er een oude dakpan voor zetten, maar ook een bodembedekker die de voet van de tuinplant bedekt, zal het gewenste resultaat geven. 

 

Snoei en onderhoud:

Een Kamperfoelie is altijd een wat wildere / bossige klimplant. Snoei is in principe niet nodig, maar mocht de tuinplant te ver uitdijen, dan kan hij in het voorjaar in model gesnoeid worden.De Lonicera henryi 'Copper Beauty' | Groenblijvende kamperfoelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.