» Lonicera japonica 'Hall's Prolific'

Lonicera japonica 'Hall's Prolific'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse kamperfoelie
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/50 cm

Lonicera japonica 'Hall's Prolific' of Kamperfoelie - Informatie:

De Lonicera japonica 'Hall's Prolific' is een klimplant met bleekgele bloemen, die vooral in de avond heerlijk geuren! De bladeren zijn donkergroen. Deze Japanse Kamperfoelie is geschikt  tegen een muur met een leirek of voor over een pergola. U moet deze tuinplant wel vastbinden met bindbuis (flexibel draad). Deze Kamperfoelie wordt toegepast in stedelijk openbaar groen en in bostuinen. Zorg voor schaduw aan de voet van deze tuinplant. Plaats bijvoorbeeld een dakpan boven de voet van de plant, of plant er indien mogelijk een bodembedekker bij. Kamperfoelie groeit van oorsprong graag in bosranden waar de plant vanuit de koelte naar een lichte, warme plek klimt. De beste standplaats is dan ook in de (half)schaduw, in een matig voedzame, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem; bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem bijvoorbeeld. De plant is vorstgevoelig, de uiteinden bevriezen dan. Maar deze knipt u na de winter gewoon af. Snoeien is verder niet nodig, maar als het voor de vorm nodig is kunnen er in het voorjaar storende takken weggesnoeid worden. Let op deze plant is giftig. 

Lonicera japonica 'Hall's Prolific' is een bladverliezende tuinplant. Deze Japanse kamperfoelie bloeit van juni t/m augustus met witte bloemen en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 70 cm.De Lonicera japonica 'Hall's Prolific' | Japanse kamperfoelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.