» Lonicera japonica 'Hall's Prolific'

Lonicera japonica 'Hall's Prolific'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse kamperfoelie
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/50 cm

Lonicera japonica 'Hall's Prolific' of Kamperfoelie - Informatie:

Lonicera japonica 'Hall's Prolific' is een klimplant met bleekgele bloemen, die vooral in de avond heerlijk geuren! De bladeren zijn donkergroen. De Japanse Kamperfoelie is geschikt  tegen een muur met een leirek of voor over een pergola. U moet de tuinplant wel vastbinden met bindbuis (flexibel draad). De Kamperfoelie wordt toegepast in stedelijk openbaar groen en in bostuinen.

 

Standplaats:

Kamperfoelie groeit van oorsprong graag in bosranden waar hij vanuit de koelte naar een lichte, warme plek klimt. De beste plek is dan ook in de (half)schaduw, in een matig voedzame, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem; bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem bijvoorbeeld. Zorg voor schaduw aan de voet van de tuinplant. Plaats bijvoorbeeld een dakpan boven de plantvoet, of zet er indien mogelijk een bodembedekker bij.

 

Snoei en onderhoud:

De tuinplant is vorstgevoelig, de uiteinden kunnen bevriezen; die kunnen er na de winter gewoon afgeknipt worden. Snoeien is verder niet nodig. Voor het behoud van een compactere vorm, kunnen er in het voorjaar storende takken weggesnoeid worden. Let op deze plant is giftig. De Lonicera japonica 'Hall's Prolific' | Japanse kamperfoelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.