» Photinia fraseri 'Pink Marble'

Photinia fraseri 'Pink Marble'

Product informatie

Nederlandse naam: Glansmispel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen-rood-wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Photinia fraseri 'Pink Marble' of Glansmispel - Informatie:
De Glansmispel is een wintergroene struik met mooi rood uitlopend blad en witte pluimvormige bloemen in april en mei. Deze Photinia fraseri 'Pink Marble' heeft echter wit gemarmerd blad waardoor het uitlopend blad roze kleurt. De plant kan als solitair worden gebruikt, zelfs in een kuip op het balkon en terras, maar ook voor een haag zijn het uitstekende planten. Deze tuinplant staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, waterdoorlatende bodem.
Photinia 'Pink Marble' laat zich uitstekend snoeien, meteen na de bloei. Sterker nog: ze worden er alleen maar mooier van. Al snel na een snoeibeurt wordt u getrakteerd op nieuwe rozegekleurde scheuten. Gebruik wat turf bij het planten voor het behoud van een lichtzuur bodemmilieu.

Photinia fraseri 'Pink Marble' is een groenblijvende tuinplant. Deze Glansmispel bloeit van april t/m mei met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.De Photinia fraseri 'Pink Marble' | Glansmispel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.