Menu
Geen producten gevonden

» Lonicera kamtschatica 'Morena'

Lonicera kamtschatica 'Morena'

Product informatie

Nederlandse naam: Honingbes
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Bestuivers: zelfbestuivend
Pluktijd: Mei - Juni

Lonicera kamtschatica 'Morena' of Honingbes - Informatie:

Lonicera kamtschatica 'Morena' bloeit in maart-april met witte bloemen, die in mei en juni uitgroeien tot langwerpige, blauwzwarte honingbessen rijk aan vitamine B en C en erg geschikt voor het maken van jam of gelei. Zodra de bessen komen is het aan te raden om de tuinplant af te schermen tegen vogels ivm het wegpikken van de vruchten. Honingbes is zelfbestuivend maar kan altijd een maatje gebruiken; dit zorgt vaak voor een nog betere vruchtzetting. Lonicera kamtschatica 'Morena' is goed winterhard, bladverliezend en staat het liefst in de zon of halfschaduw in een waterdoorlatende, licht vochtige bodem; volle zon geeft de beste en lekkerste vruchten. Knip op het eind van de winter oude en uitgedroogde takken van de Honingbes tot 15 cm boven de grond weg, zodat nieuwe, frisse scheuten voldoende ruimte en licht krijgen. Verwijder dan ook vormverstorende en sterk neerhangende takken.

Lonicera kamtschatica 'Morena' is een bladverliezende tuinplant. Deze Honingbes bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 120 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Lonicera kamtschatica 'Morena' | Honingbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.