Geum coccineum 'Borisii'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Nagelkruid
Bloeitijd: Mei - Augustus
Bloemkleur: Oranje
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Geum coccineum 'Borisii' of Nagelkruid

Geum coccineum 'Borisii' is een mooie en sterke vaste tuinplant met opvallende, oranjekleurige, hartvormige bloemblaadjes, die vlinders en bijen aantrekken. De tuinplant is goed winterhard, maar verdraagt een te natte bodem in de winter slecht. Geum coccineum 'Borisii' doet het goed in rotstuinen, maar ook gewoon in de border. De tuinplant lokt vlinders en bijen en is een goede snijbloem.

 

Standplaats Geum coccineum 'Borisii'

Geum coccineum 'Borisii' heeft een lange bloeitijd, mits hij in de volle zon staat of op een plaats die licht beschaduwd is, in een humusrijke, waterdoorlatende bodem. Nagelkruid woekert niet, kan redelijk goed tegen een droge periode in de zomer.

 

Geum coccineum 'Borisii' snoeien en onderhouden

Knip uitgebloeide bloemen af; dit stimuleert de aanmaak van nieuwe knoppen. Geef in het voorjaar wat organische mest. Steek om de paar jaar Nagelkruid uit, scheur hem en plant de frisse scheuten weer in uw border.De Geum coccineum 'Borisii' | Nagelkruid koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.