Geum chiloense 'Lady Stratheden'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Nagelkruid
Bloeitijd: Mei - Augustus
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Geum chiloense 'Lady Stratheden' of Nagelkruid - Informatie: 

Nagelkruid is een vaste plant die al heel erg lang op vele plaatsen toegepast wordt. Dit is niet in de laatste plaats vanwege zijn eigenschappen dat het een makkelijke en ijzersterke tuinplant is die het eigenlijk op alle plaatsen goed doet en ook geschikt is als snijbloem. De Geum chiloense 'Lady Stratheden' bloeit vanaf mei met gele bloemen, die bijen en vlinders aantrekken en wordt vaak toegepast in rotstuinen. Pas in de zomer stopt de bloei. Deze tuinplant is winterhard en behoudt ook haar bladeren in de winter.

 

Standplaats:

Geum chiloense 'Lady Stratheden' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, vochtige, maar wel waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

De bloeiperiode van Nagelkruid is te verlengen door uitgebloeide bloemen eruit te knippen. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloemknoppen. Door de Geum chiloense 'Lady Stratheden' in de wintermaanden eens in de zoveel jaren te scheuren, blijft de tuinplant jong en kunt u hem eventueel op een andere plek in de tuin / border terug laten komen. De Geum chiloense 'Lady Stratheden' | Nagelkruid koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.