» Hamamelis x intermedia 'Diane'

Hamamelis x intermedia 'Diane'

Product informatie

Nederlandse naam: Toverhazelaar
Bloeitijd: Januari - Februari
Bloemkleur: Oranje/ rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm

Hamamelis x intermedia 'Diane' of Toverhazelaar - Informatie:

Hamamelis x intermedia 'Diane' is een oranjerood bloeiende Toverhazelaar met kluwen bloemetjes, die in januari-februari op het kale hout verschijnen en zo in iedere tuin in de winter een echte eyecatcher zijn. Bij vorst stopt de bloei even, totdat de temperatuur weer boven 0 graden uitkomt. Deze tuinplant staat het liefst in de zon of halfschaduw in een lichtzure, waterdoorlatende, humusrijke bodem. Hamamelis x intermedia 'Diane' is goed winterhard; de bladeren verkleuren in de herfst oranje en vallen daarna af. De Toverhazelaar komt het best tot zijn recht als solitair in grotere borders of grasvelden. Hamamelis x intermedia 'Diane' is een langzame groeier, snoei in het voorjaar, na de bloei, alleen om de tuinplant in vorm te houden; beperk de snoei tot het echt noodzakelijke. Strooi in de lente wat tuinturf en organische mest rond de voet van de plant.

Hamamelis x intermedia 'Diane' is een bladverliezende tuinplant. Deze Toverhazelaar bloeit van januari t/m februari met oranje/rode bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.  De Hamamelis x intermedia 'Diane' | Toverhazelaar koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.