» Skimmia japonica 'White Dwarf'

Skimmia japonica 'White Dwarf'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Mannelijk)
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 10/20 cm

Skimmia japonica 'White Dwarf' of Skimmia - Informatie:

Skimmia japonica 'White Dwarf' is een zeer compacte dwergvariant: dwarf=dwerg, met mooie, volle groen/witte bloemknoppen, die zorgen voor een grote sierwaarde in het najaar en winter In april/mei vormen zich uit deze knoppen witte bloemetjes. Door zijn langzame groei is deze tuinplant zeer geschikt voor de kleinere border of in een bloembak op het balkon of terras. Skimmia japonica 'White Dwarf' is een mannelijke Skimmia, die alleen bloemen vormt en geen bessen. De tuinplant is groenblijvend en winterhard.

 

Standplaats:

De tuinplant staat bij voorkeur in de halfschaduw in een vochtige, humusrijke, zurige bodem. Gebruik veel turf bij het aanplanten van Skimmia om de zure bodemgesteldheid te behouden. De turf goed mengen met de bestaande tuingrond. 


Snoei en onderhoud:

Snoei is door zijn langzame groei nauwelijks nodig. Strooi ieder voorjaar nog wat extra tuinturf rond de voet van de Skimmia voor het behoud van het zurige bodemmilieu, dat zorgt voor de mooie, donkergroene bladeren. Potplanten na een paar jaar overplanten in een grotere pot en weer tuinturf toevoegen. De Skimmia japonica 'White Dwarf' | Skimmia (Mannelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.