Menu
Geen producten gevonden

» Skimmia japonica 'Kew Green'

Skimmia japonica 'Kew Green'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Mannelijk)
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 25/30 cm

Skimmia japonica 'Kew Green' of Skimmia - Informatie:

Skimmia japonica 'Kew Green' is een compacte, langzaam groeiende heester, met glanzende, lancetvormige, groene bladeren. De bloemknoppen zijn groen/geel en geven sierwaarde in het najaar en winter. De bloeitijd begint in april-mei met geurende, roomwitte bloemtrossen, die bijen en vlinders aantrekken. Het is een mannelijke Skimmia, dus komen er aan deze tuinplant alleen bloemen en geen bessen. Skimmia is groenblijvend en vrij goed winterhard. Deze tuinplant geeft de voorkeur aan een plaats in de halfschaduw in een humusrijke, vochtige, lichtzure bodem. Gebruik veel tuinturf bij het aanplanten van Skimmia japonica 'Kew Green' voor het behoud van de zure bodemgesteldheid. De turf goed mengen met de bestaande tuingrond. Deze Skimmia is ook bekend onder de naam Skimmia x confusa 'Kew Green'.

Skimmia japonica 'Kew Green' is een groenblijvende tuinplant. Deze Skimmia bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw.   De Skimmia japonica 'Kew Green' | Skimmia (Mannelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.