Menu
Geen producten gevonden

» Skimmia japonica 'Fragrant Cloud'

Skimmia japonica 'Fragrant Cloud'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Mannelijk)
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit/groen
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 25/30 cm

Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' of Skimmia - Informatie:

De bloemknoppen van de Skimmia 'Fragrant Cloud' zijn lichtroze en zorgen  in het najaar en de winter voor kleur in de tuin. Van april tot en met mei bloeit deze Skimmia met trossen van witgroene bloemen. Het is een mannelijke Skimmia, die alleen bloemen en geen bessen krijgt. Deze langzame groeier is een aanrader in combinatie met andere groenblijvende struiken, zoals bijvoorbeeld de  Rhodondendron, of als plant in een losse haag, maar ook in een pot op het balkon of terras. Daarnaast worden takken van deze tuinplant verwerkt in kerststukjes en winterboeketten. Zet Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' in een vruchtbare, humusrijke bodem. Gebruik bij het aanplanten veel turf en meng die goed met de bestaande tuingrond. In een pot moet voldoende water gegeven worden, echter niet te nat. Volle zon verdraagt de Skimmia niet goed. Deze langzame groeier hoeft niet gesnoeid te worden.     

Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' is een groenblijvende tuinplant. Deze Skimmia bloeit van april t/m mei met wit/groene bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw.
De Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' | Skimmia (Mannelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.