» Skimmia reevesiana

Skimmia reevesiana

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Tweeslachtig)
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 10/15 cm

Skimmia reevesiana of Skimmia - Informatie:

Skimmia reevesiana is een eenhuizige soort. Dat betekent dat er bloemen en bessen aan één plant gevormd worden. Eerst bloeit deze tuinplant met pluimen van kleine, witte, geurende bloemen, daarna vormen zich witgroene bessen, die later rood kleuren. De takken met de donkergroene, glanzende blaadjes en de bessen, zijn gewild bij het maken van winterboeketten en kerststukjes en zorgen natuurlijk voor het groene accent in de tuin of op het balkon of terras (in een pot). Deze Skimmia verlangt een goed doorlaatbare, zure, humusrijke, vochthoudende bodem en een schaduwrijke standplaats. Geef op tijd water bij droogte. Gebruik veel turf bij het aanplanten. De turf goed mengen met de bestaande tuingrond. Snoeien is niet nodig.

Skimmia reevesiana is een groenblijvende tuinplant. Deze Skimmia bloeit van april t/m juni met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 50 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw.    De Skimmia reevesiana | Skimmia (Tweeslachtig) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.