» Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise'

Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise'

Product informatie

Nederlandse naam: Toverhazelaar
Bloeitijd: Januari - Februari
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze

Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise' of Toverhazelaar - Informatie:

Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise' is een geel bloeiende Toverhazelaar met kluwen geurende bloemetjes, die in januari-februari op het kale hout verschijnen en zo in iedere tuin in de winter een echte eyecatcher zijn. Bij vorst stopt de bloei even, totdat de temperatuur weer boven 0 graden uitkomt. Haal de vroege lente binnen door wat takken af te knippen en in een vaas te zetten. Deze tuinplant staat het liefst in de zon of halfschaduw in een lichtzure, waterdoorlatende, humusrijke bodem. Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise' is goed winterhard; de bladeren verkleuren in de herfst geeloranje en vallen daarna af. De Toverhazelaar komt het best tot zijn recht als solitair in grotere borders of grasvelden. Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise' is een langzame groeier, snoei in het voorjaar, na de bloei, alleen om de tuinplant in vorm te houden; beperk de snoei tot het echt noodzakelijke. Strooi in de lente wat tuinturf en organische mest rond de voet van de plant.

 

Advies aantal per vierkante meter:

 

Maatvoering (in cm.) Aantal per vierkante meter Potmaat
50/60 1 plant Ø 19 cm
60/+ 1 plant Ø 23 cmHamamelis x intermedia 'Arnold Promise' is een bladverliezende tuinplant. Deze Toverhazelaar bloeit van januari t/m februari met gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.   De Hamamelis x intermedia 'Arnold Promise' | Toverhazelaar koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.