» Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana'

Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana'

Product informatie

Nederlandse naam: Schijncipres / Draadcipres
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/25 cm

Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' of Schijncipres of Draadcipres - Informatie:

De Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' is een laagblijvende dwergsoort met mooie dunne twijgen. Met zijn breed uitgroeiende, wat afgeplatte bolvorm is deze tuinplant geschikt als solitair, ook in de kleine border en in de rotstuin. De naaldvormige bladeren zijn frisgroen en blijven in de winter aan de Japanse Schijncipres, die goed winterhard is. De Draadcipres is prima in vorm te snoeien. Zorg voor een goed doorlaatbare, lichtvochtige; zure bodem; gebruik wat tuinturf bij het aanplanten. Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' is toepastbaar in kustgebieden en in openbaar groen in stedelijk gebied. 

Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' is een groenblijvende tuinplant. Deze Draadcipres of Schijncipres wordt uiteindelijk ongeveer 60 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.  De Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' | Schijncipres / Draadcipres koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.