Rosa rambler 'Bobby James'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos - rambler
Bloeitijd: Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 20 cm
Beschrijving

Rosa rambler 'Bobby James' of Botanische klimroos

Rosa rambler 'Bobby James' bloeit eenmalig, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze niet de moeite waard is. De roos bloeit in juni met honderden, zo niet duizenden, fraaie halfopen bloemen die bovendien een heerlijke geur verspreiden. De goed toegankelijke nectar van de Botanische klimroos is een ware trekpleister voor bijen. De kleur van de rozen is wit en daarnaast vallen de goudgele meeldraden op.

 

Standplaats Rosa rambler 'Bobby James'

Rosa rambler 'Bobby James' kan ook goed in de halfschaduw groeien en hoeft dus niet altijd zon te hebben. Iedere normale, lichtvochtige bodem is geschikt.

 

Rosa rambler 'Bobby James' snoeien en onderhouden

Snoei van Rosa rambler 'Bobby James' vindt niet plaats in de late winter of het vroege voorjaar, maar direct na de bloei. Een voordeel bij het snoeien is dat de tuinplant bijna geen doornen heeft. U kunt er ook voor kiezen om de roos niet te snoeien waardoor u kunt genieten van extra veel rozenbottels. De Rosa rambler 'Bobby James' | Klimroos - rambler koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.