Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Gamander
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34T-1122
Beschrijving

Teucrium chamaedrys of Gamander

Een vaste plant die wat struikvormig uitgroeit, is Teucrium chamaedrys. De Gamander kan als bodembedekker dienst doen en wordt ook in rotstuinen aangeplant. De bloemen, die tot in de late zomer verschijnen, zijn lichtroze van kleur. Het glimmende blad is groen en blijft in de winter aan de tuinplant hangen. Tijdens de bloeiperiode trekt Gamander bijen en vlinders aan.

 

Standplaats Teucrium chamaedrys

Teucrium chamaedrys staat bij voorkeur in de zon in een droge, kalkhoudende bodem; op een iets vochtige en minder zonnige standplaats zijn de bloemen minder mooi.

 

Teucrium chamaedrys snoeien en onderhouden

In het voorjaar kan men Gamander het best net boven de nieuwe scheuten terugsnoeien, waardoor hij mooi compact blijft. Waarom Teucrium chamaedrys kopen of Gamander kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Gamander bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Teucrium chamaedrys aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Gamander en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Teucrium chamaedrys is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Teucrium chamaedrys op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Gamander dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Teucrium chamaedrys, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.