Rosa rambler 'Guirlande d'Amour'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 150 cm - 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Maak uw keuze
Door ons geleverde hoogte: Keuze afhankelijk
Beschrijving

Rosa rambler 'Guirlande d'Amour' of Rambler klimroos - Informatie: 

De Ramblerroos 'Guirlande d'Amour' is een gezonde rambler roos. Alleen vanwege de naam verdient deze roos een plek in uw tuin. De bloemenpracht is erg rijk. De hoofdbloei valt in de zomer met een nabloei richting het najaar. Deze rambler roos bloeit daarmee langer dan veel soortgenoten. De hoofdbloei is ronduit spectaculair te noemen. Ook de geur van de bloemen is niet te missen. De 'Guirlande d'Amour' bloeit met honderden bloemen tegelijk. De halfopen zuiverwitte roosjes staan in grote trossen bij elkaar. Deze klimroos is erg gezond en heeft geen last van rozenziektes. Ook in de halfschaduw of lichte schaduw kan deze rozensoort prima uit de voeten. De uiteindelijke hoogte van de Rosa 'Guirlande d'Amour' bedraagt ongeveer 1.5 tot 3 meter. Daarmee is deze ramblerroos redelijk klein in vergelijking tot veel andere ramblerrozen. Rosa 'Guirlande d'Amour' is een selectie van de rozenveredelaar Louis Lens.

 

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl.

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Potmaat en maatvoering 

Potmaat Afmetingen pot (indicatie)* Geleverde hoogte**
C3 14x14 cm, 3 liter 60/80 cm
C5  18x18 cm, 5 liter 60/80 cm

* De pot kan ooit in vorm afwijken (rond in plaats van vierkant of diep in plaats van breed of andersom)

** Afhankelijk van het seizoen kan de maatvoering licht afwijken (in de winter worden de planten terug gesnoeid)

 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Guirlande d'Amour' klik hier!De Rosa rambler 'Guirlande d'Amour' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.