Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Climbing Iceberg'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Rosa 'Climbing Iceberg' of Klimroos - Informatie:
Dit is de klimmende variant van de Rosa 'Schneewittchen'. De Rosa 'Climbing Iceberg' is een relatief lage klimroos. De roos groeit uit tot een bescheiden hoogte van ongeveer 2 à 3 meter. Net als zijn voorouder bloeit de 'Climbing Iceberg' met zuiverwitte halfgevulde rozen. De rozen verschijnen in trossen bij elkaar. De klimroos 'Climing Iceberg' is doorbloeiend. Ze bloeit vanaf juni tot aan oktober. Knip uitgebloeide bloemstengels in de zomer deels terug zodat de roos sneller nieuwe bloemen maakt. In maart kunnen klimrozen licht gesnoeid worden om hun vorm te behouden. Snoei deze roos niet te diep terug want de bloemen verschijnen aan het tweejarige hout. De Rosa 'Climbing Iceberg is een ontdekking van rozenveredelaar Cants uit de originele 'Schneewittchen' van rozenveredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen).

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Ze zullen moeten worden aangeboden tegen een pergola, gespannen draden of een frame van hout of staal. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Climbing Iceberg' klik hier!De Rosa 'Climbing Iceberg' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.