Rosa 'Paul's Scarlet Climber'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood-roodroze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Maak uw keuze
Door ons geleverde hoogte: Keuze afhankelijk
Beschrijving

Rosa 'Paul's Scarlet Climber' of Klimroos - Informatie:
De Rosa 'Paul's Scarlet' of 'Paul's Scarlet Climber' is een veelgeprezen en gevraagde rode klimroos. Deze variëteit is al ontdekt in 1916 maar nog steeds actueel. De rosa 'Paul's Scarlet Climber' is vooral een betrouwbaar soort met een goede bloei en gezonde groei. Deze klimroos kan ook overweg op armere gronden en in de schaduw. De bloemen verschijnen van juni tot aan oktober. De bloemen staan in trossen, zijn halfgevuld en geuren niet of nauwelijks. Let op de roos verbleekt al snel naar roodroze, deze is niet zuiverrood. Deze klimroos kan tot een hoogte van twee tot drie meter bereiken. De Rosa 'Paul's Scarlet Climber' is een selectie van de veredelaar Paul.

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Potmaat en maatvoering 

Potmaat Afmetingen pot (indicatie)* Geleverde hoogte**
C2 10x13 cm, 2 liter 30/50 cm
C3 14x14 cm, 3 liter 60/80 cm
C5 18x18 cm, 5 liter 60/80 cm

* De pot kan ooit in vorm afwijken (rond in plaats van vierkant of diep in plaats van breed of andersom)

** Afhankelijk van het seizoen kan de maatvoering licht afwijken (in de winter worden de planten terug gesnoeid)


Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Paul's Scarlet Climber' klik hier!De Rosa 'Paul's Scarlet Climber' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.