Rosa rambler 'Open Arms'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Rambler klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm - 300 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Maak uw keuze
Door ons geleverde hoogte: Keuze afhankelijk
Beschrijving

Rosa 'Open Arms' of Rambler klimroos - Informatie:

Deze rambler klimroos is een welkome afwisseling tussen alle hardgroeiers. Waar bijna alle rambler uitblinken in een enorm krachtige en snelle groei, doet deze 'Open Arms' het wat rustiger aan. We ontvangen deze dan ook met open armen. Een andere eigenschap waarmee deze roos zich onderscheidt van veel andere ramblers is de lange bloeitijd; de bloei duurt van juni tot diep in september. 

De roosjes hebben een zachtroze kleur en zijn niet gevuld zodat de prachtige gele meeldraden te zien zijn. De bloemen staan in trossen bijeen. Het is een makkelijk bloeier die vaak overvloedig bloeit in juni en juli en het daarna iets rustiger aan doet. Tijdens de bloei verspreiden de de kleine bloemen samen toch een aangename geur. Het blad van deze roos is bovendien erg gezond en weinig vatbaar voor bijvoorbeeld sterroet- of meeldauw.

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en ondehoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Potmaat en maatvoering 

Potmaat Afmetingen pot (indicatie)* Geleverde hoogte**
C3 14x14 cm, 3 liter 60/80 cm
C5  18x18 cm, 5 liter 60/80 cm

* De pot kan ooit in vorm afwijken (rond in plaats van vierkant of diep in plaats van breed of andersom)

** Afhankelijk van het seizoen kan de maatvoering licht afwijken (in de winter worden de planten terug gesnoeid)

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Open Arms' klik hier! De Rosa rambler 'Open Arms' | Rambler klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.