Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over trosrozen

Opgaande rozenstruiken waarbij de rozen in bundels bijeen staan noemen we trosrozen. Trosrozen hebben een opgaande groei. De bloemgrootte verschilt per soort. Er zijn soorten met kleinere bloemen en soorten met grote bloemen. Ook de uiteindelijke hoogte verschilt van soort tot soort. Dit is enigszins afhankelijk van de snoei. We bieden bij tuinplantenwinkel een selectie sterke trosrozen aan die goed zijn gewapend tegen het klimaat hier in de Benelux. De selectie heeft weinig last van schimmels en andere plagen. Trosrozen worden ook wel floribunda rozen genoemd.

Door het filter te gebruiken kunt u de juiste selectie in hoogte en bloeikleur maken. Alle trosrozen zijn doorbloeiende rozen zodat u vanaf juni maandenlang van de struik kunt genieten. We verzorgen onze rozen continue zodat ze ten alle tijden klaar zijn om uw tuin op te fleuren. We snoeien de uitgebloeide stengels terug zodat de roos snel weer nieuwe scheuten en bloemen aanmaakt. We hebben al onze verzorging en snoeitips voor struikrozen op een rijtje gezet. Ga daarvoor naar deze pagina.
 

Wij leveren al onze rozen in pot. Dit heeft als voordeel dat rozen van tuinplantenwinkel.nl jaarrond te planten en te kopen zijn.

Trosrozen

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11063 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.