» Rosa 'Eeuwige Passie'

Rosa 'Eeuwige Passie'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni - November
Bloemkleur: Roze - Zalmoranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter

Rosa 'Eeuwige Passie' of trosroos - Informatie:

Rosa 'Eeuwige Passie' is een nieuwe varieteit trosroos met sterk gevulde bloemen die in trossen bijeen staan. De bloemen hebben wat weg van een Engelse roos en de geur is ook goed aanwezig. De Roos is geïntroduceerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de KVLV te België. De naam 'Eeuwige Passie' verwijst hiernaar. De bloei van deze rozenstruik is eindeloos lang en duurt de hele zomer. Deze struikroos begint met bloeien ongeveer aan het einde van mei. Snoei deze tuinplant in het voorjaar simpelweg terug tot ongeveer 15 centimeter en geniet het hele jaar door van een gezonde plant met een rijke bloei. In de zomer bereikt deze roos een hoogte van ongeveer 60 tot 100 centimeter. We raden aan om in het voorjaar de roos te voorzien van extra meststof. De roos 'Eeuwige Passie' is een selectie van de veredelaar Martin Vissers (ViVa Roses).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'The Fairy' klik hier! De Rosa 'Eeuwige Passie' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.