Rosa 'Knirps'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: (Bodembedekkende) trosroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Knirps' of Bodembedekkende roos - Informatie:

Deze erg leuke miniatuurroos gedijt op elke plek in de tuin; zowel de zon, halfschaduw en zelfs schaduw wordt door deze plant verdragen. Het is een struikroos met klein blad en zeer fijne groeiwijze. De felroze bloemen verschijnen in trossen aan slappe twijgen die bijna horizontaal groeien. De blad is extreem goed bestand tegen bekende rozeninfecties zoals sterroetdauw. De roos is ook bekroond met een ADR-predikaat. Ideale roos voor een bodembedekkende functie of aan de rand van een (verhoogde) border zodat de bloemenpracht goed tot zijn recht komt. Snoei deze struikroos in maart kort terug voor een rijke onafgebroken bloei vanaf juni. De Rosa 'Knirps' is een selectie van veredelaar Kordes.

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Knirps' klik hier! De Rosa 'Knirps' | (Bodembedekkende) trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.