Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bodembedekkende rozen

Kleurrijke bodembedekkers zijn schaars. Een van de opties die u zeker niet zal teleurstellen wat betreft kleur zijn deze bodembedekkende struikrozen. In groepen aangeplant zorgen deze rozen voor een gesloten geheel in de zomer. Bodembedekkende rozen zijn sterke en vooral makkelijke rozen. Ze bloeien met kleinere roosjes die in grote trossen aan de plant verschijnen. Snoeien is vrij eenvoudig. U hoeft niet precies te zijn en knipt de struiken in het voorjaar simpelweg rond af. De bodembedekkende rozen bloeien makkelijk en stellen iets minder eisen aan de grond. Een van de bekendste en fraaiste vormen van een bodembedekkende roos is Rosa ‘The Fairy’. Uit deze roze bloeiende soort is inmiddels ook een rode en witte variant geselecteerd met nagenoeg dezelfde eigenschap als de moederplant. Lees voor onze snoei- en verzorgingstips dit artikel. Alle bodembedekkende rozen op tuinplantenwinkel zijn op kwaliteit geselecteerd en worden door ons vakkundig verzorgd. Zo bent u online altijd zeker van een gezonde roos.
 

Wij leveren al onze rozen in pot. Dit heeft als voordeel dat ze jaarrond te planten zijn. Ook in de zomer is het mogelijk rozen op tuinplantenwinkel.nl te kopen en aan te planten.

Bodembedekkende rozen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.