» Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke'

Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke'

Product informatie

Nederlandse naam: Flower Carpet roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter

Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' of Roos - Informatie:
Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' is een gezonde, sterke trosroos. De tuinplant is ziekteresistent, kan tegen hitte en zout; hoeft niet bespoten te worden. Rozen uit de Rosa Flower Carpet serie zijn daarom heel goed toe te passen in openbare ruimtes als vakbeplanting. In uw tuin vult de Roos de border mooi in en als kuipplant op het balkon of het terras is het ook een aanrader. Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' bloeit zeer lang met witte trosrozen. Vlinders, hommels en bijen komen op het stuifmeel af.

 

Standplaats:

Geef deze tuinplant een zonnige, warme standplaats in een humusrijke bodem; elke grondsoort volstaat. 

 

Snoei en onderhoud:

Als uitgebloeide bloemen van Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' weggeknipt worden, zorgt dat voor een rijke tweede bloei. Oude uitgebloeide stengels hoeven bij deze soort niet weggeknipt te worden. Wel raden we aan om in het voorjaar de roos kort terug te snoeien en te voorzien van extra meststof. Snoei de roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Schneeflocke' klik hier! De Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' | Flower Carpet roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.