Rosa 'Lovely Fairy'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bodembedekkende roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 14 cm - 2 liter
Beschrijving

Rosa 'Lovely Fairy' of Bodembedekkende roos - Informatie:

Uit de immens populaire Rosa 'The Fairy' komt deze selectie met dieproze bloemen. Bij de 'Yellow Fairy' en tal van andere variëteiten werd de, naar de bekende roze struikroos, verwijzende naam nog misbruikt. Deze Lovely Fairy deelt inderdaad alle eigenschappen met haar ijzersterke zusje Fairy en is wat ons betreft een echte toevoeging op het assortiment. De dieproze bloemkleur is meer opvallend en combineert ook nog eens erg fijn. Zet hem bijvoorbeeld samen met kattenkruid in één border en geniet de hele zomer van een paars/roze tapijt aan bloemen. De Lovely Fairy is een vrij lage struikroos die in bijna elke tuin kan worden toegepast. Om deze roos tot bloei te laten komen hoeft u geen rozenexpert te zijn. U kunt de roos in maar met een snoei- of heggenschaar flink terugsnoeien tot een hoogte van 15 tot 25 centimeter voor een rijke bloei vanaf juni tot diep in het najaar.

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Lovely Fairy' klik hier! De Rosa 'Lovely Fairy' | Bodembedekkende roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.