» Rosa 'Mel Bee'

Rosa 'Mel Bee'

Product informatie

Nederlandse naam: Bodembedekkende of miniatuur roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm

Rosa 'Mel Bee' of Bodembedekkende roos - Informatie:

Leuke en gemakkelijke struikroos met enkel bloemen vanaf mei tot aan de vorst! De Rosa 'Mel Bee' is sterke struikroos met roze bloemen die in trossen bijeen staan. De bloemen zijn opgebouwd uit slechts 5 bloembladeren waardoor de nectar goed bereikbaar is voor bijen en andere nectarliefhebbers. De struik zal blijven bloeien tot in het najaar.

 

Voor een nog rijkere herbloei kunt u de bloemtrossen na de eerste bloei terugsnoeien. Na de tweede bloei in de zomer vormt de struik bessen die in het najaar een mooie oranjerode kleur krijgen. In maart kan deze struikroos simpelweg met een heggenschaar worden afgeknipt tot een hoogte van 15 à 30 centimeter. 

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Mel Bee' klik hier! De Rosa 'Mel Bee' | Bodembedekkende of miniatuur roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.