» Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer'

Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer'

Product informatie

Nederlandse naam: Flower Carpet roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter

Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' of Roos - Informatie:
De Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' is een trosroos, die zeer geschikt is voor vakbeplanting in de tuin, maar zeker ook in openbare ruimten. Ook als kuipplant voor het balkon of terras een aanrader. Het is een gezonde sterke rozensoort die ziekteresistent is en tegen hitte en zout kan. Deze tuinplant hoeft niet bespoten te worden.  Met zijn helrode rozentrossen bloeit deze tuinplant zeer lang. Het stuifmeel trekt bijen en vlinders aan. Een zonnige, warme standplaats in elke humusrijke bodem volstaat. Knip uitgebloeide bloemen uit Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' voor een rijke tweede bloei later in het seizoen en snoei indien nodig bij voorkeur in het vroege voorjaar.

Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' is een bladverliezende tuinplant. Deze Flower Carpet roos bloeit van juni t/m september met rode bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 60 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' | Flower Carpet roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.