» Rosa 'Crystal Fairy'

Rosa 'Crystal Fairy'

Product informatie

Nederlandse naam: Bodembedekkende roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Maak uw keuze

Rosa 'Crystal Fairy' of Bodembedekkende roos / Miniatuurroos - Informatie
De struikroos 'Crystal Fairy' is een selectie uit de bekende Fairyroos. Deze variëteit bloeit met witte roosjes die in trossen aan de plant verschijnen. Als de bloemen ouder worden of vol in de zon staan verkleuren ze soms met een lichtroze tint. Ook de Rosa 'Crystal Fairy' is een erg gezonde bodembedekkende struikroos met een eindeloze bloei. De twijgen vallen over de grond waardoor deze soort goed geschikt is voor een vakbeplanting of als bodembedekker. De blad is bovendien altijd gezond. Als de bloemen ouder worden verkleuren ze soms met een lichtroze tint. De Rosa 'Crystal Fairy' groeit tot een hoogte van ongeveer 40 centimeter. In maart kunt u deze struikroos terugknippen tot ongeveer 15 centimeter.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Crystal Fairy' klik hier! De Rosa 'Crystal Fairy' | Bodembedekkende roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.