Rosa 'Espresso'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Heesterroos of trosroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Koperoranje - roze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60-80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Espresso' of Trosroos of Heesterroos - Informatie:

Rosa 'Espresso' is een geweldige nieuwe roos met enkelvoudige bloemen. Deze geven de struik een natuurlijke uitstraling. Het uitlopende blad heeft een wijnrode kleur. In combinatie met de koper/oranjekleurige bloemen zorgt dat zeker voor een WOW-effect; zeg maar gerust "What else?". Bij het uitbloeien van de bloemen krijgen de bloembladeren een iets meer roze tint.

 

In maart kan deze struikroos simpelweg met een heggenschaar worden afgeknipt tot een hoogte van 15 à 30 centimeter. 

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Espresso' klik hier! De Rosa 'Espresso' | Heesterroos of trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.