Rosa Flower Carpet 'Heidetraum'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Flower Carpet roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa Flower Carpet 'Heidetraum' of Bodembedekkende Flower Carpet roos

Rosa Flower Carpet 'Heidetraum' komt veelvuldig voor in openbare ruimtes. Het is een ideale tuinplant als bodembedekker, ook voor uw tuin en als kuipplant op het terras of balkon. Het is een sterke trosroos. In de bloeitijd komen trossen met rozerode bloemen aan deze Roos. De glanzende bladeren zijn donkergroen en vallen pas laat in het jaar af. Het stuifmeel trekt bijen en vlinders aan. Deze Roos hoeft niet bespoten te worden; de plant is bestand tegen ziektes, hitte, zout en regen. 

 

Standplaats Rosa Flower Carpet 'Heidetraum'

Geef Rosa Flower Carpet 'Heidetraum' een zonnige, warme standplaats in een humusrijke bodem; elke grondsoort volstaat.

 

Rosa Flower Carpet 'Heidetraum' snoeien en onderhouden

Als uitgebloeide bloemen van Rosa Flower Carpet 'Heidetraum' weggeknipt worden, zorgt dat voor een rijke tweede bloei. Oude uitgebloeide stengels hoeven bij deze soort niet weggeknipt te worden. Wel raden we aan om in het voorjaar de roos kort terug te snoeien en te voorzien van extra meststof. Snoei de roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Heidetraum' klik hier! De Rosa Flower Carpet 'Heidetraum' | Flower Carpet roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.