Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over grootbloemige rozen

Boeketrozen van de bloemist ziet u nooit terug in de tuin. Bijna al deze rozen worden in kassen gekweekt. Ze houden van veel meer warmte dan het klimaat in de Benelux hen biedt. Jammer, want de bloemen zijn vaak prachtig. Deze grootbloemige rozen komen echter aardig in de buurt. In knop zijn ze al prachtig om te zien. Soms staan ze met meerdere bloemen bij elkaar maar vaker alleen. Trots als ze zijn, prijken de bloemen op stevige stengels; vaak meerdere per plant. De bloemen zijn goed te gebruiken als snijbloem. Alle grootbloemige rozen zijn doorbloeiend. De rozen uit deze categorie worden ook wel thee-hybriden rozen genoemd.

Grootbloemige rozen aanplanten en verzorgen

Plant de rozen in drietallen bij elkaar voor een mooie volle bos rozen. In grotere groepen komen deze grootbloemige rozen ook goed tot hun recht.

Als u de uitgebloeide bloemen terugsnoeit loopt de rozenstruik opnieuw uit. De bloei duurt zo tot in de herfst. Voor onze adviezen over het snoeien en bemesting kunt u hier terecht. U vindt bij tuinplantenwinkel een selectie van de sterkste soorten. Een van de meest bekende is wellicht de ‘Ingrid Bergman’. Echte klassiekers onder de grootbloemige rozen zijn bijvoorbeeld de ‘Queen Elizabeth’ en ‘Peace’ maar ook nieuwere selecties zoals de ‘Nostalgie’ en de ‘Black Baccara’ vindt u terug in onze online selectie.

 

Grootbloemige rozen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Wij leveren al onze rozen in pot. Dit heeft als voordeel dat ze jaarrond te planten en te kopen zijn. Onze rozen worden altijd verzorgd op de kwekerij en in ons plantencentrum. Ze krijgen regelmatig voeding en worden gesnoeid indien dat nodig is. Uw bestelde roos is op die manier altijd in topconditie en klaar om in uw tuin aan te groeien. Om er zeker van te zijn dat uw roos goed aangroeit kunt u ook aanplantgrond bestellen. Deze vindt u ook in onze webshop. Door aanplantgrond bij het planten te vermengen met de aanwezige aarde in het plantgat zal de roos snel aangroeien.

Grootbloemige rozen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.