Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over grootbloemige rozen

Rozen van de bloemist ziet u nooit terug in de tuin. Bijna al deze rozen worden in kassen gekweekt. Ze houden van veel meer warmte dan het klimaat in de Benelux hen biedt. Jammer, want de bloemen zijn vaak prachtig. Deze grootbloemige rozen komen echter aardig in de buurt. In knop zijn ze al prachtig om te zien. Soms staan ze met meerdere bloemen bij elkaar maar vaker alleen. Trots als ze zijn, prijken de bloemen op stevige stengels.  De bloemen zijn goed te gebruiken als snijbloem. Alle grootbloemige rozen zijn doorbloeiend. De rozen uit deze categorie worden ook wel thee-hybriden rozen genoemd. Plant de rozen in drietallen bij elkaar voor een mooie volle bos rozen. In grotere groepen komen deze grootbloemige rozen ook goed tot hun recht.

Als u de uitgebloeide bloemen terugsnoeit loopt de rozenstruik opnieuw uit. De bloei duurt zo tot in de herfst. Voor onze adviezen over het snoeien en bemesting kunt u hier terecht. U vindt bij tuinplantenwinkel een selectie van de sterkste soorten. Een van de meest bekende is wellicht de Ingrid Bergmann. Echte klassiekers zoals de Just Joey en Queen Elizabeth, maar ook nieuwere selecties zoals de Nostalgie en de Black Baccara vindt u terug in deze online selectie.

Wij leveren al onze rozen in pot. Dit heeft als voordeel dat ze jaarrond te planten en te kopen zijn. Onze rozen worden altijd verzorgd op ons plantencentrum. Ze krijgen regelmatig voeding en worden gesnoeid indien dat nodig is. Dit is om ervoor te zorgen dat uw online aankoop een succes wordt.

Grootbloemige rozen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.