Rosa 'Arthur Bell'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Geel
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Beschrijving

Rosa 'Arthur Bell' of Grootbloemige roos / trosroos - Informatie
De struikroos 'Arthur Bell' is een goede trosroos met sterk geurende bloemen. De bloemen van de Rosa 'Arthur Bell' zijn half gevuld en zijn in eerste instantie heldergeel. Als de bloem ouder wordt verbleekt deze naar lichtgeel. Knip de oude uitgebloeide stelen terug. Dit zorgt ervoor dat deze trosroos blijft bloeien tot in de herfstmaand september. De Rosa 'Arthur Bell' is een sterke en gezonde groeier die ook een plek in de halfschaduw prima tolereert. De roos groeit uit tot een rozenstruik met een hoogte van 80 centimeter. U kunt deze roos in maart terugsnoeien tot ongeveer 15 centimeter. Als u de roos tot grotere hoogte wilt laten groeien is dat ook mogelijk. Knip de roos dan hoger af. 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Arthur Bell' klik hier! De Rosa 'Arthur Bell' | Grootbloemige trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.