U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Prince Jardinier' | Grootbloemige roos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Prince Jardinier'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Zalmroze
Geurend: ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 - 120 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Prince Jardinier' of Grootbloemige roos - Informatie: 

Rosa 'Prince Jardinier' bloeit met grote goed gevulde zalmroze bloemen die heerlijk geuren. De bloemen staan in enkelvoud of in kleine bundels bovenaan stevige stelen. Daardoor is deze struikroos ook bruikbaar als snijbloem. De roos is doorbloeiend en zal telkens opnieuw knoppen vormen. Voor een snellere herbloei kunt u de oude verwelkte bloemen wegknippen. Geef hem daarnaast wat rozenmest zoals een koemest of andere organische bemesting.

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Prince Jardinier' klik hier! De Rosa 'Prince Jardinier' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.