» Rosa 'Eden Rose'

Rosa 'Eden Rose'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Roze - wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm - 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Eden Rose' of Grootbloemige roos - Informatie
De Rosa 'Eden Rose' kan voor zowel een struik- als klimroos doorgaan. Snoeit u de roos in maart terug dan haalt de 'Eden Rose' een hoogte van 80 centimeter. Snoeit u alleen de topjes dan kunt u deze roos ook laten doorgroeien tot 250 centimeter. De bloemen zijn erg fraai, zeer sterk gevult en in de knop heerlijk zoet geurend. In knop lijken de bloemen wit waarna de randen roze verkleuren. Als de bloem verbloeid kleurt de hele roos lichtroze. De rozen verschijnen alleen of in kleine trossen. Heeft gezond donkergroen blad. De Rosa 'Eden Rose' is een selectie van de veredelaar Meilland (Meillandroos / Meillandrozen).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Eden Rose' klik hier! De Rosa 'Eden Rose' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.