Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Flower Carpet roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 - 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Productcode: 40T09-2985
Beschrijving

Rosa Flower Carpet 'Sorrento' of Bodembedekkende roos

Met Flower Carpet rozen haalt u ijzersterke rozen in huis die uitblinken in een rijke bloei en een enorm goede resistentie tegen rozenkwaaltjes zoals sterroetdauw. Deze Rosa 'Sorrento' is een dubbelbloemige variant met rode bloemen. Het blad heeft een diepe groene kleur en glanst prachtig in de zon. De naam 'Flower Carpet' verraadt de groeiwijze van deze struikroos: bodembedekkend. De roos is daarom uitstekend geschikt voor gebruik in (grote) vakken. Ook in verhoogde bloembakken/borders komt deze roos goed tot zijn recht. Met een bescheiden hoogte van 60 centimeter kan de plant breed worden toegepast.

Gedurende de hele zomer geniet u van een kleurrijke plant. Oude uitgebloeide stengels hoeven bij deze soort niet weg geknipt te worden. Wel raden we aan om in het voorjaar de roos kort terug te snoeien en te voorzien van extra meststof. Snoei de roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. De roos 'Sorrento' is een selectie van de Duitse veredelaar Noack.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Standplaats Rosa Flower Carpet 'Sorrento'

 

Rosa Flower Carpet 'Sorrento' snoeien en onderhouden

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Sorrento' klik hier! Waarom Rosa Flower Carpet 'Sorrento' kopen of Flower Carpet roos kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Flower Carpet roos bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Rosa Flower Carpet 'Sorrento' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Flower Carpet roos en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Rosa Flower Carpet 'Sorrento' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Rosa Flower Carpet 'Sorrento' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Flower Carpet roos dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Rosa Flower Carpet 'Sorrento', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.