U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Red Leonardo da Vinci' | Grootbloemige trosroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Red Leonardo da Vinci'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Beschrijving

Rosa 'Red Leonardo da Vinci' of Grootbloemige roos / trosroos - Informatie
Net als de Rosa 'Leonardo da Vinci' is deze Rosa 'Red Leonardo da Vinci' een toproos. Deze struikroos is zeer goed resistent tegen vervelende rozenziektes zodat het blad gezond blijft. De 'Red Leonardo da Vinci' is een doorbloeiende roos wat betekent dat de roos bloemen geeft van juni tot aan oktober. De bloemen van deze struikroos blijven ook bij regen mooi. De roos is trotse bezitter van het ADR predikaat (ADR roos / ADR rozen). Dit Duitse keurmerk wordt alleen gegeven aan de sterkste tuinrozen. De bloem van de Rosa 'Red Leonardo de Vinci' verschijnen in stevige trossen bovenaan stevige compacte stengels. Snoei deze roos in maart terug tot ongeveer 15 centimeter hoogte. Ze bereikt een hoogte van ongeveer 60 à 80 centimeter. De struikroos 'Red Leonardo da Vinci' is een gezonde rozenselectie van de veredelaar Meilland (Meillandroos / Meillandrozen).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Red Leonardo da Vinci' klik hier! De Rosa 'Red Leonardo da Vinci' | Grootbloemige trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.