Rosa 'Berleburg'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Berleburg' of Trosroos - Informatie: 
De Rosa 'Berleburg' is een grootbloemige trosroos met een dieproze kleur. De gevulde bloemen contracteren erg fraai met donkergroene en glanzende blad. De niewe scheuten van deze roos hebben rood gekleurd blad. De 'Berleburg' is een doorbloeiende roos; de bloemen verschijnen van juni tot aan oktober. De bloemen staan in kleine trossen aan stevige stelen en blijven erg lang goed. De rozen geven een lichte, niet altijd te waarnemen, fruitige geur. De Rosa 'Berleburg' is een sterk vertakkende en uniform groeiende roos en bereikt een hoogte van ongeveer 80 centimeter. Snoei de Rosa 'Berleburg' in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter, gezien vanaf de entplaats. De roos 'Berleburg' is een selectie van de veredelaar Poulsen (Poulsenroos / Poulsenrozen). De roos behoort tot de Castle Collection of Castle-serie.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Berleburg' klik hier!De Rosa 'Berleburg' | Grootbloemige trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.