U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Rose Meilove' | Grootbloemige trosroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Rose Meilove'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Rose Meilove' of Grootbloemige trosroos - Informatie:  
De Rosa 'Rose Meilove' heeft veel weg van de Rosa 'Bonica' maar groeit compacter en heeft sterker gevulde rozen. De kracht van deze roos zit hem in zijn eindeloze bloei en zijn goede gezondheid. De rozen staan in bundels bijeen, zijn middelgroot van formaat en hebben een lichtroze kleur. De Rosa 'Rose Meilove' is een doorbloeiende rozensoort: de bloei duurt van juni tot aan oktober. De groei is opgaand en goed bossig. In totaal bereikt deze struikroos een hoogte van ongeveer 60 centimeter. Snoei de roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter boven de grond. De Rosa 'Rose Meilove' is een selectie van de veredelaar Meilland. Een synoniem voor deze roos is de Rosa 'Livia' en Rosa 'Meikifunk'.

Standplaats:

Rosa 'Rose Meilove' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochthoudende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Snoei en onderhoud:

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij de helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Rose Meilove' klik hier!De Rosa 'Rose Meilove' | Grootbloemige trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.