Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over engelse rozen

Bloemen van Engelse rozen zijn moeilijk te missen. Het zijn allen sterk geurende rozen met sterk gevulde bloemen. Engelse rozen komen van de Engelse veredelaar David Austin die sinds zijn eerste introductie in 1961 een erg goede naam heeft opgebouwd. De rozen in deze categorie worden ook wel David Austin rozen genoemd. David Austin rozen zijn krachtig groeiende struikrozen waarvan sommige ook kunnen worden gebruikt als klimroos. De kleurtinten combineren prachtig in een border met vaste planten en siergrassen.

Engelse rozen planten en verzorgen

Engelse rozen houden van veel voeding en een rijke grond. Met die ingrediënten is een rijke bloei gegarandeerd. Engelse rozen zijn doorbloeiend en maken dus telkens nieuwe bloemknoppen. Voor een goede herbloei is wel aan te bevelen de struik regelmatig te snoeien. Snoei daarbij de oude uitgebloeide stengels terug tot een vijftallig blad (een steeltje met 5 losse bladeren); op deze plek loopt de roos vaak weer goed uit. Rond medio maart kunt u de roos flink terugsnoeien tot een hoogte van 30 à 50 cm; afhankelijk van de gewenste hoogte in de zomer.

Aangroeigarantie bij Tuinplantenwinkel.nl

U koopt uw Engelse roos op tuinplantenwinkel met aangroeigarantie. We staan garant voor de beste kwaliteit Engelse rozen. Al onze Engelse rozen zijn licentie gekweekt. Zo weet u dat de rozen soortecht zijn. Door de optimale verzorging op de kwekerij en in ons plantencentrum wordt uw Engelse roos altijd in topconditie thuis geleverd. Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u alle rozen in pot. Omdat de planten in pot staan kunt u deze het hele jaar door planten en kopen. Uitgebreide tips over het snoeien en onderhouden van uw struikrozen leest u in ons blog.

Engelse rozen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.