Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over engelse rozen

Bloemen van Engelse rozen zijn moeilijk te missen. Het zijn allen sterk geurende rozen met sterk gevulde bloemen. Engelse rozen komen van de Engelse veredelaar David Austin die sinds zijn eerste introductie in 1961 een erg goede naam heeft opgebouwd. De rozen in deze categorie worden ook wel David Austin rozen genoemd. David Austin rozen zijn krachtig groeiende struikrozen waarvan sommige ook kunnen worden gebruikt als klimroos. De kleurtinten combineren prachtig in een border met vaste planten en siergrassen. Engels rozen houden van veel voeding en een rijke grond. Met die ingrediënten is een rijke bloei gegarandeerd. Voor tips over het snoeien en de verzorging van struikrozen kijkt u het best hier. U koopt uw Engelse roos op tuinplantenwinkel met aangroeigarantie. We staan garant voor de beste kwaliteit Engelse rozen. Al onze Engelse rozen zijn licentie gekweekt. Zo weet u dat de rozen soortecht zijn.
 

Door de optimale verzorging op de kwekerij en ons plantencentrum wordt uw Engelse roos altijd in topconditie thuis geleverd. Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u alle rozen in pot. Omdat de planten in pot staan kunt u deze het hele jaar door planten en kopen. Tips over het snoeien en onderhouden van uw struikrozen leest u in ons blog.

Engelse rozen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13311 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.