» Rosa 'Eustacia Vye'

Rosa 'Eustacia Vye'

Product informatie

Nederlandse naam: Engelse roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze (eerst iets zalmroze)
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60-100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter

Rosa 'Eustacia Vye' of Engelse roos - Informatie:

Deze Engelse roos geeft sterk geurende gevulde bloemen die aanvankelijk iets zalmroze gekleurd uit de knop komen, maar dan roze kleuren. De Rosa 'Eustacia Vye' is een roos van rozenveredelaar David Austin die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van sterk geurende doorbloeiende rozen. Deze telg is daar geen uitzondering op.

 

De bloemen van Eustacia Vye zijn echter wat kleiner en staan op compacter gevormde takken dan veel andere rozen van de heer Austin. De geur van de bloemen is fruitig. De groei van de struik is dus wat compacter. Door jaarlijks te snoeien zal de hoogte beperkt blijven, maar als u minder hard snoeit kan deze roos toch wel een hoogte van ongeveer 100 centimeter.Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Eustacia Vye' klik hier! De Rosa 'Eustacia Vye' | Engelse roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.