U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Photinia fraseri 'Red Robin' - In rek 070x120 cm | Glansmispel | Tuinplantenwinkel.nl

Photinia fraseri 'Red Robin' - In rek 070x120 cm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Glansmispel
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen - rood
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 42 cm
Door ons geleverde hoogte: 120 cm
Afmetingen rek (b x h): 70 x 120 cm
Beschrijving

Photinia fraseri 'Red Robin' - In rek 070x120 of Glansmispel - Informatie:

Photinia fraseri 'Red Robin' wordt in steeds meer vormen aangeboden. In deze rekvorm is het een makkelijke en mooie manier om een lage en smalle afscheiding in de tuin aan te brengen die direct dicht is. Ook in een bloempot op het terras of balkon kan deze Glansmispel goed tot zijn recht komen. Photinia fraseri 'Red Robin' is een sterke en wintergroene tuinplant. De grootste attractie van de Glansmispel is het roodgekleurde, nieuwe blad dat in het voorjaar (maar ook na elke snoeibeurt) aan deze tuinplant verschijnt. Later in het seizoen kleurt het rode blad terug naar glanzend groen. Daarnaast krijgt de Photinia fraseri 'Red Robin' in het voorjaar witgekleurde schermbloemen.

 

Standplaats:

Photinia fraseri 'Red Robin' staat het liefst op een plaats in de zon of halfschaduw. De tuinplant heeft verder een voorkeur voor humusrijke en iets zure grond. Daarom raden we aan om bij het planten tuinturf te gebruiken. Komt deze tuinplant in een bloempot te staan, gebruik dan géén turf maar potgrond. 

 

Snoei en onderhoud:

Wanneer u dit mooi vindt, kunt u het beste tot na de bloei wachten met de eerste snoeibeurt. Glansmispels laten zich uitstekend snoeien en zijn daarom ook geschikt voor de kleinere tuinen. Sterker nog, ze worden er alleen maar mooier van. Al snel na een snoeibeurt wordt u getrakteerd op nieuwe, roodgekleurde scheuten. 

 

Let op!

Bij een bestelling van 3-5 stuks of meer van dit product, kan het zijn dat de aangegeven levertijd overschreden wordt. Dit omdat het een importproduct betreft. Mocht dit gebeuren, dan laten we het u weten. De Photinia fraseri 'Red Robin' - In rek 070x120 cm | Glansmispel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.