Euonymus japonicus - In rek 130x200 cm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kardinaalsmuts
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Groen/wit (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Soms (roze vruchten)
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 52 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 x 200 cm
Beschrijving

Euonymus japonicus - In rek 130x200 cm of Kardinaalsmuts of Kardinaalshoed - Informatie:

Euonymus japonicus is een wintergroene/groenblijvende tuinplant, die als haagelement kan worden toegepast. Kardinaalsmuts is een snelgroeiende heester met donkergroen blad. Het nieuwe, uitlopende blad heeft een frisgroene kleur. Bij oudere planten verschijnen soms onopvallende wit-groene bloemen in het voorjaar. Later kunnen zich daaruit dan vruchten vormen, die opvallend roze kleuren in het najaar.

 

Standplaats:

Kardinaalshoed staat het liefst in een goed doorlatende, vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. De tuinplant groeit zowel in de zon al in de schaduw, maar de kleurschakering van de bladeren is bij een plaats in de volle zon scherper dan in de schaduw. 

 

Snoei en onderhoud:

Snoei de Euonymus japonicus een tot twee keer per jaar om de gewenste vorm te behouden. Snoeien kan het hele jaar door behalve bij vorst en extreme hitte.

 

De tuinplant is aangebonden in een stevig houten frame. De hoogte van de totale plant is ongeveer 200 centimeter. De breedte is 130 centimeter.

 

Let op!

Bij een bestelling van 3-5 stuks of meer van dit product, kan het zijn dat de aangegeven levertijd overschreden wordt. Dit omdat het een importproduct betreft. Mocht dit gebeuren, dan laten we het u weten. De Euonymus japonicus - In rek 130x200 cm | Kardinaalsmuts koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.