Photinia fraseri 'Red Robin' - In rek 130x200 cm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Glansmispel in rek
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen - rood
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 56 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 x 200 cm
Beschrijving

Photinia fraseri 'Red Robin' of Glansmispel in rek 130x200 cm - Informatie:

Photinia fraseri 'Red Robin' is een kant en klare haagoplossing of kan worden gebruikt als haagelement in de tuin en zorgt voor een dicht scherm. De Glansmispel is een wintergroene struik, die in het voorjaar rood uitloopt. Het blad verkleurt daarna groen. Door de tuinplant in juni weer te snoeien, geniet u nogmaals van de prachtige, rode kleuren. In de winter blijft de tuinplant haar groene uitstraling behouden. Alleen het oude blad wordt gedurende het jaar afgestoten. Photinia fraseri 'Red Robin' is een plant die zich goed leent voor een wintergroene haag.

Bij dit product is de struik geleid over een rek met een breedte van 130 cm en een hoogte van  200 cm. De rekken zijn gemaakt van stevig hout. De rekken dienen puur om de takken van de struik te dwingen een houding aan te nemen. Als de Glansmispel volgroeid is, heeft hij het rek niet meer nodig en blijft de tuinplant als vanzelf staan.

 

Let op!

Bij een bestelling van 3-5 stuks of meer van dit product, kan het zijn dat de aangegeven levertijd overschreden wordt. Dit omdat het een importproduct betreft. Mocht dit gebeuren, dan laten we het u weten. 

 

Standplaats:

U kunt Glansmispel in rek tegen elkaar aan planten en zodoende realiseert u in no-time een wintergroene haag. De Photinia fraseri 'Red Robin' staat het liefst op een plek in de zon of halfschaduw. De tuinplant heeft verder een voorkeur voor een humusrijke en iets zure grond. Daarom raden we aan om bij het planten tuinturf te gebruiken. 

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van deze Glansmispel in rek is noodzakelijk om de vorm te behouden en er voor te zorgen dat de tuinplant mooi dicht groeit (en blijft). Snoeien kan het hele jaar door. We raden echter aan om niet te snoeien tussen medio augustus en oktober. De jonge scheuten zijn dan vaak niet voldoende uitgehard voor de eerste vorst.

U kunt Photinia fraseri 'Red Robin' ook prima in een plantenbak of pot plaatsen. Let er wel op dat de tuinplant in pot op tijd water en voeding nodig heeft. Bij aanhoudende én strenge vorst (kouder dan -10 graden Celsius) zijn de planten in een pot gevoelig voor bevriezing. Zet ze daarom dan op een beschutte standplaats.De Photinia fraseri 'Red Robin' - In rek 130x200 cm | Glansmispel in rek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.