Cornus mas - In rek 120x180 cm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Gele kornoelje
Bloeitijd: Februari - Maart
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde hoogte: 180 cm
Geleverde stam hoogte: 0-10 cm
Afmetingen rek (b x h): 120 x 180 cm
Totale hoogte leiboom: 180 cm
Beschrijving

Cornus mas of Gele kornoelje in rek 120x180 cm of Kornoeljekers - Informatie:

Deze kant en klaar haag van de Gele kornoelje is een prachtige tuinplant om te zien in elk seizoen. In het vroege voorjaar bloeit de struik met gele bloesem. Na de bloei groeien er groene bessen aan deze plant, als u meer snoeit zult u minder bessen hebben. De bessen kleuren rood in de nazomer/ herfst en zijn dan zeer in trek bij vogels. 

 

Standplaats:

Deze tuinplant bloeit en groeit zowel in de zon als in de schaduw, staat het liefst in een humusrijke bodem en stelt daarnaast weinig eisen aan de grondsoort. Normaliter groeit deze struikflink uit, maar in deze versie zijn de takken aangebonden in een rek. Daardoor blijft de struik smal en kan hij prima dienen als haag of bijvoorbeeld ter camouflage van een muur of schutting.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien kan het hele jaar door maar wordt doorgaans uitgevoerd na de bloei. Als er veel gesnoeid wordt kan dit ten koste gaan van de gele bloesems in het voorjaar. Het is een makkelijke tuinplant welke weinig verzorging nodig heeft. De Cornus mas - In rek 120x180 cm | Gele kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.