Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Zonnehoed
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 84N040A-199
Beschrijving

Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' of Zonnehoed

Rudbeckia fulgida Goldsturm is een lagere variant van Zonnehoed. Deze tuinplant krijgt mooie, samengestelde bloemen met een donkerbruin hart en felgele bloemblaadjes erom heen. De Rudbeckia fulgida Goldsturm bloeit tot in de late zomer. De bloemen lijken wat op margrieten en doen het als snijbloem uitstekend in een vaas. Het blad is langwerpig van vorm en wat behaard. Rudbeckia Goldsturm vormt pollen en woekert niet.

Standplaats Rudbeckia Goldsturm

Rudbeckia Goldsturm staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vruchtbare, lichtvochtige, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' snoeien en onderhouden

Zorg dat Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' niet uitdroogt, geef op tijd wat water tijdens droge periodes. Haal in het voorjaar oude plantenresten weg, zodat jonge, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen en geef daarna de Rudbeckia Goldsturm organische- of kunstmest.Waarom Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' kopen of Zonnehoed kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Zonnehoed bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Zonnehoed en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Zonnehoed dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Rudbeckia fulgida 'Goldsturm', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.